Списък Събития

maraton-plovdiv-2017
 • 30 април неделя
 • старт на площад Централен 8:00ч. Финал отново на площад Центален

Маратон Пловдив 2017

Маршрута е :от площад "Централен" през централната пешеходна зона, състезателите ще преминат покрай Античния стадион и "Джумая" джамия, през тунела под Античен театър и по ул. "Петко Д. Петков" и бул. "Христо Ботев", след което ще навлязат в парк "Лаута". Маршрутът продължава към "Тракия", преминава по бул. "Освобождение", през моста на "Адата", движи се по десния бряг на река Марица, преминава покрай изложбените палати на Пловдивски панаир, по моста на бул. "Цар Борис III Обединител" пресича река Марица и преминава на левия бряг. На 28 км състезателите навлизат в Гребна база Пловдив, след което по бул. "Копривщица" се отправят към подножието на Младежки хълм. На 38 км състезателите ще преминат през "Цар Симеонова градина", за да се отправят към Стария град, след което ще се насочат отново към площад "Централен", където е финала на Маратона.
Контролното време на Маратон Пловдив е 5:30 часа.
Вход:със записване предварително за участници.

kontrol
 • 29 април събота
 • клуб"VOID" 22:00 ул."Атанас Самоковеца“ 2

КОНТРОЛ -live

Една от най-влиятелните български пънк групи от края на 80-те години е в Пловдив. Групата има турне промоция на новия им албум "9". Oй!Ой!Ойс!
Вход: 10лв. на място

ostava-live
 • 28 април петък
 • клуб"VOID" 22:30ул."Атанас Самоковеца“ 2

Остава концерт

Група "Остава" празнува четвърт век на сцената миналата година и след 5 албума има The Best албум.
Експеримент, „Президент, „Лондон, Париж, Берлин, „Sex in the Morning, „Merci Beaucoup, „Eлвис “, „Празен кадър, „Мъничко човече“, „Mexico “, „Шоколад“, „Mоно“, „Ние сме волни“, „Baby“, „Ще дойдеш ли с мен" и още много.
Bход: 10лв.на място/8 предварително/

grafa
 • 28 април петък
 • пиано бар "Sinatra" 22:00хотел Тримонциум 5ет. ул.Капитан Райчо 2

Грaфа live

Eдин от най-успешните български поп изпълнители Владимир Ампов - Графа ще се качи на сцената на пиано бар Синатра заедно с Венци Трифонов!
Вход: има За резервации: 0886 10 10 78

shtastlivecyt-ide
 • 27 април четвъртък
 • Военен клуб Пловдив 19:00

"Щастливецът иде" благотворителен спектакъл по Руси Божанов

Щастливецът иде" изправя в съда един дух на мъртъв писател, един образ от книга и един портрет на княз. Пиесата е документална хроника по процеса срещу убийството на Алеко Константинов. Основeн "обвиняем" в пиесата, структурирана като съдебен процес, e събирателният образ на бай Ганьо. В ролята на защитници на поета на процеса срещу неговите убийци се явяват неговата майка (Янина Кашева), любимата му (Александра Сърчаджиева), неговият най-близък приятел (Мартин Каров).
Вярвам, пише Руси Божанов, че Алеко Константинов не остана труп по пътя от село Радилово към Пазарджик. Той продължи през годините и звънчето на файтона се чува и в наши дни. Ние, днешните жители на България, по-близо ли сме до Алеко? Как го разбираме? Какво е Алеко за всеки един от нас? А Бай Ганьо – кой е, какво прави днес? Или Ганьо самодоволно суче мустак?
Вход: 10лв. благотворителен спектакъл в подкрепа на борбата срещу рака на гърдата. Със съдействието на AVON.

lemmy-lives-on
 • 27 април четвъртък
 • "Stage 51" 19:30ч.бул."Христо Ботев" 51

"Lemmy Lives On" TANGRA MEGA MULLETS

Фронтменът на "Motörhead" продължава да живее след смъртта си. Тangra Mega Rock в почит на Леми са събрали едни от най-добрите родни музиканти, за да изпълнят сетлист от 16 песни.
Концертът Lemmy lives on! ще изкара на сцена банда, съставена от китариста на Odd Crew Васил Първановски, басиста на Д2 Александър Обретенов и Деян Драгиев-Даката на барабани. Вокалисти са: Насо Русков, Васко от Odd Crew, Нуфри, Стифф от Insmouth и Redrum, Шута от Vendetta и Piranha.
LEMMY LIVES ON!
Bход: 10лв./предварително/ 15лв. на място.

mоre-ot-fantazia
 • 27 април четвъртък
 • Държавен куклен театър - Пловдив 18:00ч. ул. Христо Г. Данов 14

"Море от фантазия" спектакъл на студенти от НАТВИЗ с импровизирани кукли.

Показана е една нова форма в кукления театър, разработена от екипа на проф. Боньо Лунгов, доц. Майя Енчева и доц. д-р Константин Каракостов. Разработени са отделни миниатюри на общочовешки теми – любов, мечта, война и др. Представлението вълнува със смелия експеримент, който е вложен в него.
А всички, които искат да научат повече за специалностите в НАТВИЗ от 17:00ч.в салона на Кукления театър преподаватели ще разкажат за специалностите в Академия.
Bход: свободен

bogyt-na-kasapnicata
 • 24-25 април
 • Драматичен театър Пловдив 19:00ч.ул."Княз Александър I" 38

"Богът на касапницата" на Ясмина Реза

В две поредни вечери хитовата постановка на Народния театър "Иван Вазов" може да гледаме на голяма сцена на Драматичен театър - Пловдив.
Сюжетът ще ни преведе през драматични обрати в срещата на две родителски двойки, които обсъждат разпрата между техните единайсетгодишни синове, при която едно от момчетата, наречено „доносник“, счупва с пръчка два зъба на другото. Постепенно, не без помощта на предложената от семейство Рей бутилка уиски, сдържаните и любезни отношения губят от блясъка си, а родителите заприличват все повече на децата си.
Участват: Владимир Карамазов, Юлиан Вергов, Александра Василева, Радена Вълканова.
Билети: на касите на Драматичен театър или в Билетен център пред Община Пловдив.

bloodrush
 • 22 април събота
 • Post-Culture Stage под клуб "Петното на Роршах" 21:00ч. ул."Йоаким Груев" 36

Bloodrush -Unplugged

Младата банда " Bloodrush", която спечели първото издание на телевизионния формат "Голямото Рок Междучасие" идва в града под тепетат, за да покаже отново каква зареждаща енергия има. Косьо, Мартин и Мариян от Добрич ще направят акустичният концерт, който ще представи музиката им в по-различна атмосфера.
Вход: 5лв. на място

nagore-po-rekata
 • 21 април петък
 • Баня "Старинна"бул."6-ти септември“ 179

Нагоре от реката - изложба

Изложбата "Нагоре от реката", съвместен проект на шестима млади автори. Всички те са учили в университета Голдсмитс, но идват от Великобритания, България, Австралия, Казахстан, Франция, Швейцария и Нидерландия. В изложбата авторите Уилям Нарби, Радослав Нинов, Гайни Нурсапина, Емили Пейръ Смит, Ейми Стийл и Лиъм Хюз ще представят вопис, звукова инсталация, скулптура и пърформанс. Художниците работят индивидуално и всеки от тях ще представи работи, създадени специално за пространството на Баня "Старинна"
22-ви април – 12-ти май, сряда до неделя от 12:00 до 19:00 ч. Откриване на 21-ви април, 18:00 ч. в присъствието на авторите. Сдружение “Изкуство днес”
Bход: свободен

skypo-sykrovishte
 • 21 артил петък
 • Дом на културата "Борис Христов" 19:00ч. ул."Гладстон" 15

"Скъпо съкровище" комедия

Безработният Франсоа Пиньон и руската му приятелка Олга се чувстват почти нещастни от това, че внезапно се оказват наследници на милиарди. Това не звучи много вероятно, но майсторът на комедията Франсис Вебер има за цел да ни накара да повярваме.
Участват:Владислав Карамфилов – Въргала, Георги Керменски, Тодор Кайков, Надежда Иванова, Йоанна Микова, Елен Колева, Петър Райжеков
Билети: на касите пред Община Пловдив.

mastilo
 • 21 април петък
 • пиано бар "Sinatra" 22:00хотел Тримонциум 5ет. ул.Капитан Райчо 2

Група "Мастило"

Мастило ще изпълнят на живо хитовете си като "Не се съмнявай в мен", "Памуковите облаци", "Малките неща", "Така приятно е със теб", "В ръцете ти е най-добре", "Моите кафеви очи" и още много, за да зарадват публиката в пиано бар Синатра.
Вход: има За резервации: 0886 10 10 78

short-movies
 • 20 април четвъртък
 • клуб "Fargo" 19:30ч.ул."Гладстон" 1

14-ти награди за късометражно кино Jameson на София Филм Фест

Дванадесетте претендента за Jameson Short Film Award 2017 ще бъдат показани в клуб Fargo като отзвук от завършилия София Филм Фест в Пловдив.
Прожекциите ще се състоят в две части (два четвъртъка), през една седмица, съответно на 20 април и 4 май от 19:30 часа.
Филми: Продължителност 106 мин.
"Добри" България, 2016, реж. Орлин Милчев, 27 мин.
"Капия" България, 2016, реж. Елена Тончева, 20 мин.
"20 ритника" България, 2016, реж. Димитър Димитров, анимация, 6 мин.
"Преди да заспя" България, 2016, реж. Николай Тодоров, 29 мин.
"Песен, България" 2017, реж. Цветомир Матев, 4 мин.
"Баща"" България, 2017, реж. Ивайло Минов, 20 мин
Bход: свободен. За резервации: 0877 200 607

mihail-lalov
 • 19 април сряда
 • Галерия-музей "Филипополис" 18:30 Ул. Съборна 29

"На ливадата" изложба живопис на Маестро Михаил Лалов

Картини - фигурални композиции, абстрактна живопис и пейзажи на художника Михаил Лалов показва арт галерия - музей „Филипополис“. Авторът въпреки че не е пловдиванин, обожава града под тепетата.
Bход: на място

isus-hristos
 • 19 април сряда
 • Дом на културата "Борис Христов" 19:00ч.ул."Гладстон" 15

"Исус Христос - Суперзвезда" рок-опера

Наско от БТР и победителката от X-factor Християна Лоизу са звездите в проекта на Опера Пловдив - рок операта Исус Христос суперзвезда по музика на Андрю Лойд Уебър и текст на Тим Райс. Действието следва приблизително каноничното евангелие за последните седмици от живота на Исус, като започва с пристигането на Исус и неговите последователи в Йерусалим и завършва с разпъването му на кръст.
Диригент: Константин Добройков
Вход: 10, 12, 15лв. на касите на Дом на културата "Борис Христов" или в Билетен център пред Община Пловдив.

fargo--summer-seassons
 • 15 април събота
 • клуб "Fargo" 21:00ч. ул."Гладстон" 1

Aftereight8 &Friends

Преди големи празник, зад пулта във "Фарго" застават Стоян и Станимир, които се подвизават из пловдивските барове като AFTEREIGHT8.
Вход: свободен

fargo--summer-seassons
 • 15 април събота
 • клуб "Fargo" 21:00ч. ул."Гладстон" 1

Aftereight8 &Friends

Преди големи празник, зад пулта във "Фарго" застават Стоян и Станимир, които се подвизават из пловдивските барове като AFTEREIGHT8.
Вход: свободен

mira-kacharova-the-new-standart
 • 1 април събота
 • Bee Bop Café 21:00ч.ул."Гладстон"1

Mira Katsarova_The New Standards

The New Standards събира песни на Майкъл Джексън, Massive Attack, Kings of Leon, Radiohead, Аланис Морисет, Джон Ленън, Ейми Уайнхаус, Стиви Уондър, Джони Мичъл, Стинг, Sixpence None The Richer. Музикантите, които ще бъдат на сцената заедно с Мирослава Кацарова са Христо Йоцов, Веселин Веселинов-Еко и Николай Карастоянов.
Билети: 10лв. на място без възможни резервации.

daily-noise-club
 • 1 април събота
 • клуб"Петното на Роршах" 21:00ч. ул."Йоаким Груев" 36

DAILY NOISE CLUB, Neon Animal (UK) and Pornographic Monster

Промоцията на новия албум на DAILY NOISE CLUB ще бъде на 1 април в Post Culture Stage (долния етаж на Петното).А специални гости ще бъдат Neon Animal от Лондон, както и PORNOGRAPHIC MONSTER.
Вход: 12лв.

fargo--summer-seassons
 • 1 април събота
 • клуб "Fargo" 21:00ч. ул."Гладстон" 1

Infragreen [Live Set] & Kay Be [DJ Set]

Зад пулта във клуб "Фарго"" застават двама от популярните български бийтмейкъри! Infragreen и Kay Be ще разтърсят градa под тепетата с иновативно звучене, съответно с авторски сет на живо и DJ set.
Вход: свободен

kapana-e
 • 1 - 2 април петък - събота
 • Капана квартал на творческите индустрии

"Капана E!" събития на закрито

Програмата на пилотното издание включва хип–хоп хореография, ателие по класическа китара, кино-академия, първи стъпки във фотографията, детски пикник с любима книга, филми, посветени на природата, игри за малки и големи.
Капана е Спорт, Музика, Изкуство, Кино, Природа, Кулинария и Игри!
Пълната програма
Вход: Свободен

ne-na-shega
 • 31 март петък
 • Балабановата къща 17:30ч. ул. "Константин Стоилов" 57

Изложба "Не на шега! Хуморът на Пловдив във Времето"

Ще се представят любопитните страни от живота в Стария град, пресътворени с чувство за хумор чрез рисунките, витражите и стенописите на Борис Димовски и Коста Форев. Включени са също и интересни политически карикатури, поместени в първите пловдивски периодични следосвобожденски издания – вестниците „Кукуригу“, „Таласъм“ и „Стрелица“, любезно предоставени от Народна библиотека "Иван Вазов".
До 30 април изложбата ще бъде представена в Балабановата къща.

na-jivo-ot-onia-sviat
 • 30 март четвъртък
 • Дом на културата"Борис Христов" 19:00ч.ул."Гластон" 15

"На живо от оня свят" комедия

Трима напълно непознати - журналистка, политик и фризьор ще се срещнат в Ада. Те ще преминат през различни ситуации, опитвайки се да се опознаят и разкрият мистерията около смъртта на единия от тях.
Участват: Албена Михова, Евгени Будинов, Кирил Ефремов
Режисьор: Ивайло Христов
Билети : 12,14,18,20лв. За резервация: 0895 619 181 и 0894 611 188 бул. "Княгиня Мария Луиза" 43

dogodina-po-syshtoto-vreme
 • 29 март сряда
 • Дом на културата"Борис Христов" 19:00ч.ул.Гладстон 15

"Христо Шопов - Догодин по същото време"

Постановката "Догодина по същото време" с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля има национално турне. На пловдивска сцена е на 29 март.
Догодина по същото време" - сила и слабост, гняв и нежност, отегчение и забавление в завладяващ спектакъл, инспириран от вечната тема за любовта. Обикновена хотелска стая, превърната в убежище за споделени чувства и емоции - среща след среща, година след година.
Билети: 14,16,18,20лв. на касите пред Община Пловдив.

genesis
 • 26 март неделя
 • зала "Колодрумa" 19:00ч. ул. "Найчо Цанов" 678

"Requiem" на Моцарт в изпълнение на "Genesis Orchestra"

"Requiem" на Моцарт ще може да се чуе по един съвсем нов начин чрез "Genesis Orchestra", с артистичен директор и главен диригент Йордан Камждалов и чрез хоровия формат на Музикалната Лаборатория за Човека с диригент Мая Василева. Концертът ще бъде излъчван с метода „livestream“ и така ще напусне територията на „Колодрума“ и ще обиколи света. Към тези 2500 човека, които ще имат шанса да усетят магията на “Requiem” на живо, ще се присъединят и хиляди други от различни точки на планетата.
Билети: 30лв.(промоционални билети)на касите пред Община Пловдив.

kosa
 • 25 март събота
 • Дом на културата"Борис Христов" 19:00ч. ул. "Гладстон" 15

"Коса" мюзикъл

"Коса" е сред най-успешните мюзикъли в историята на жанра и на пловдивска сцена, ден преди парламентарните избори, ще бъде изпълнен от младите солисти: Радослав Владимиров, Радостин Василев, Мартин Костадинов, Стелиан Радев, Елена Сиракова, Едит Унджиян, Весела Делчева, Маги Джанаварова.
Диригент: Константин Добройков
Сценичната версия в Пловдив следва оригиналния мюзикъл и наподобява повече на рок концерт без да търси прилики с филма на Милош Форман.
Вход: 10,16,20лв.

pif
 • 25 март петък
 • клуб"Мармалад" 22:00ч. ул."Братя Пулиеви" 3

група "P.I.F."

Група P.I.F. ще изсвирят най-новото си парче "Огън". Песента е посветена на дъщерята на Димо – малката Ая, която има своята важна роля във видеото и може да се каже, че прави дебют пред камера. На сцената групата ще представи също и "Приказка", "Всеки ден", "Невидимо дете", "Цялото небе", "Kолело", "Времето внезапно спря" и други неостаряващи парчета на артистичните музиканти.
Вход: на място.

kerkim
 • 24 март петък
 • клуб"Void" 20:00ч. ул."Атанас Самоковеца"2

Kërkim (Italy)

Музикантите от Италия ще поведат пловдивскатa публика към едно музикално пътешествие с много ритъм и цветове.
Вход: 8лв. на място

bibliotekata
 • 23 март четвъртък
 • клуб"Библиотеката"21:30ч..ул."Лейди Странгфорд" 5

"Българскa фолклорна вечер"

Български фолклор в изпълнението на студентите то АМТИИ Живко Михов - тъпан Борис Гълъбов - гъдулка Диян Колев - тамбура Георги Добрев - вокал, кавал Лина Мачева - вокал
Билети: 4лв.

s-muzikata-na-vili
 • 22 март сряда
 • Дом на културата"Борис Христов"20:30ч.ул."Гластон" 15

"С музиката на Вили" пролетен бал в операта

Концерт-трибют на Вили Казасян, с когото са свързани златните години на Биг бенда на БНР и едни от най-популярните български песни!
Участват: Хилда Казасян, Васил Петров, Бобо Йоцов и трио: Христо Йоцов, Живко Петров и Димитър Карамфилов
Диригент: Константин Добройков
Вход: 10,15,20лв. в Мюзик център "Отец Паисий"3.

marc-o'reilly
 • 21 март вторник
 • клуб"Void" 20:00ч. ул."Атанас Самоковеца"2

Marc O'Reilly (Ireland)

Ирландският блус и инди-рок изпълнител и композитор MARC O'REILLY пристига с бандата си в Пловдив.Албумите им "My Friend Marx" and "Human Herdings"се утвърждават като достатъчно интригуващи в рамките на folk/blues жанра и бива сравняван с имена като John Martyn и Bon Iver. Деликатните китарни и ударни мотиви ще присъстват блестящо в моногопластовите композиционни превъплащения на групата.
Вход: 8лв. на място

sexy-prane
 • 18 март събота
 • Дом на културата "Борис Христов" 19:00ч. ул."Гладстон"15

"Секси пране" комедия от Мишел Римл

Въоръжени с наръчник “Секс за начинаещи”, Алис и Хенри решават да прекарат уикенда в скъп и лъскав спа-хотел с определена мисия – да съживят техния 25 годишен брак. Времето си е казало думата – децата са пораснали, стресът и ежедневнието са превърнали бурната им любов в навик. В изблик на отчаяние, Алис взима решение посредством този уикенд да сложи край на мъките – да положат огромно усилие и да спасят брака си, или да се разведат и да поемат по различни пътища.
Участват: Албена Колева и Димитър Бакалов
Билети: на касите пред Община Пловдив.

chippendales
 • 18 март събота
 • Международен панаир Пловдив палата №7 от 20:00ч.

"CHIPPENDALES" Най-добър мъжки стриптийз в света.

Пловдив е една от българските спирки в турнето на световноизвестните стриптийзьори.
Танцьорите на Chippendales са абсолютни легенди в забавлението за жени, като ежегодно привличат на своите събития над 2 млн. зрители. Неслучайно четири поредни години печелят отличието за “Най-добрия мъжки стриптийз спектакъл в света”. С впечатляваща физика и нова, още по-гореща хореография боговете на дансинга са готови да откраднат сърцата на родните дами.
Вход: 50,60,70лв. от Мюзик център "Отец Паисий" 5.

beloslava
 • 18 март събота
 • клуб"Мармалад" 22:30 ул. "Братя Пулиеви"" 3

"Белослава" live

От музиката и от самата нея лъхат едновременно лекота и аристократизъм. Последният и албум "Красота" е от 2016, но тя е спечелила сърцата на публиката отдавна още с "Улици"(2001) и "Слушай ме"(2005)
"Само музиката прави света чист, свободен и вълшебен! Само срещата с истинската публика те окрилява и осмисля." признава самата БЕЛОСЛАВА.
Да се насладим на срещата с нея!
Вход: 20лв.

del-padre
 • 17 март петък
 • клуб"Библиотека" 22:00ч. ул."Лейди Странгфорд'5

"Del Padre"

"Del Padre" са българска музикална група, комбинираща фламенко и латино ритми, с традиционен български и балкански фолклор. Формацията е създадена е през 2009-та от Христо Коликов – вокал и китара, Симеон Иванов – китара и кахон и Цветан Андреев – китара и вокал. Музикантите със сигурност ще ни пренесат в слънчева Испания или романтична Куба. Концертите на бандата са своеобразно пътешествие из целия испаноезичен свят.
Вход: 7 лв.

voodoo-healers
 • 17 март петък
 • клуб"Void" 22:00ч. ул."Атанас Самоковеца"2

Voodoo Healers /Greece/ & Пейчин Болт

"Voodoo Healers" забъркват сериозно Punk Rock и High Energy Rock’n’Roll в зловонна гаражна отвара. Началото е през 2000, но се подвизават като истинска банда от 2003. С инспирации от The Stooges, MC5, The Ramones и The Clash се носи мълвата, че са единствената гръцка банда, която звучи по подобен начин.
А пловдивчаните "Пейчин болт" са:Андрей - барабани,Митака - бас, Едо - китара, Хлора - клавир, Конан - вокал. Нека бъде петъчен пънк рок!
Вход: 6лв. на място

sofia-film-fest-plovdiv
 • 16 - 27 март
 • LUcky Дом на Киното ..ул."Гладстон"1

"София Филм Фест Пловдив"

21-ви международен филмов фестивал София Филм фест отново идва и в Пловдив. В рамките на 12 дни пловдивските зрители ще могат да видят 29 филма. Силно присъствие ще отбележи новото български кино. В специална рубрика са отделени най-новите и нашумели заглавия на български режисьори. Началото на фестивала ще постави “Асансьор за пациенти” на Иглика Трифонова.
Пълната програма
Билети: 7лв. (за студенти и пенсионери 6лв.) Карта за 4 прожекции 24лв.

shesti-psihodrama-festival
 • 16 - 19 март сряда-неделя
 • Хотел „Рамада Пловдив Тримонциум”

Шести Психодрама Фестивал

Основен акцент във Фестивала е популяризирането на психодрама метода и неговото приложение сред по-широката публика - както сред професионалистите, работещи с хора - в сферата на психотерапията, психологията, психиатрията, социалната работа, образованието, така и сред хора на изкуствата /приложни, театрални, музикални, други/, различни видове обучителни практики. Пълна програма на фестивала тук
Вход: Общите и вечерните сесии са със свободен вход - за тях не се изисква заплащане и регистрация. .

open-source-jazz-trio
 • 15 март сряда
 • клуб"Петното на Роршах" 20:00ч. ул."Йоаким Груев"36

"Open Source Trio" Live

"Open Source Trio" са интернационално джаз трио. Комбинацията от джаз, електроника и български фолклор е в основата на звученето на групата.
"Open Source Trio" са: Момчил Атанасов (България, пиано, синтезатори), Никос Калавритинос (Гърция, бас), живеещ в Холадния и Юри Шеве (Германия, барабани), съосновател на триото, познат също от участието си в немската банда PANIC, както и много други мейнстрийм и ъндърграунд проекти в Германия, Холандия, Русия и Румъния.
Вход:10лв. на място.

umirai-lesno
 • 14 март вторник
 • Дом на културата " Борис Христов" 19:00ч. ул. "Гладстон" 15

"Умирай лесно" Премиера

Двама сезонни работници (гурбетчии) в заветната Германия. Не са се връщали вкъщи от години. Обитават общо сутеренно помещение и кроят планове как да измамят системата, за да получат пенсии в евро. Цинцо е осенен от „гениалната” идея да инсценира собствената си смърт - така жена му, като вдовица, ще получи неговата европейска пенсия. Осъществяването на този план ще гарантира приличен живот и за двамата. Трябва само да пропътува до дома затворен в собствения си ковчег..
Участват: Александър Кадиев, Александър Дойнов
Билети: 12,14,16,18, 20 лв. За резервация: 0895/619181; 0894/611188 бул. "Княгиня Мария Луиза" 43

tribute-bon-jovi
 • 4 март събота
 • клуб" Мармалад" 22:00ч.ул."Братя Пулиеви" 3

"Tribute to BON JOVI"

Всички любими песни американскат група ще бъдат изпълнени на сцената на "Мармалад".
Вход: на място

miro
 • 4 март събота
 • пиано бар "Sinatra" 22:00ч. х-л Тримонциум 5ет.ул."Капитан Райчо"2

"MIRO" Live

„Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е Септември“, „Убиваме с любов“, "Върха на планината", "Като сватбена халка" - това са само част от хитовите песни на Миро. Ценителите на българската поп музика ще могат да се насладят на прекрасния глас на Миро на живо.
Вход: 20лв. Тел. за резервации:0886 10 10 78

dk-lefties
 • 4 март събота
 • клуб"Void" 23:00ч. ул."Атанас Самоковеца"2

ТДК:премиера на албум с The Lefties

Това в първия албум на ТДК. Той няма име, но има 8 парчета плюс един бонус трак. Албумът е съставен от специална кутия-пазител, а в нея се помещават думите и музиката им.
"The Lefties" са шуменска банда, наскоро станало още по-популярна с участието си в предаването "Голямото Рок Междучасие".
Вход:7лв.

dj-kai-fx
 • 2 март четвъртък
 • клуб"Fargo" 22:00ч. ул."Гладстон" 1

Dj Kai_Fx ( Germany) + Pikebass (open set)

Маниашки, минималистични хаус сетове ще звучат в клуб "Фарго" от известния диджей Kai_Fx живеещ и творящ в Германия.

Вход: свободен

lilly-ilieva
 • 28 февруари вторник
 • клуб " Bee Bop Café" 21:00ч. ул."Гладстон" 1

Lilly Ilieva & "The Minimum Quartet"

Lilly Ilieva & "The Minimum Quartet" ще представят авторската си музика под тепетата. Lilly Ilieva &"The Minimum Quartet" са: Лилия Илиева - вокал (Lilly Ilieva - Artist Page) Димитър Льолев - саксофон (Dimitar Liolev) Александър Логозаров - китара (Alexander Logozarov - Artist Page) Борис Таслев - бас (Boris Taslev) Борислав Петров - барабани (Borislav Petrov)
Билети: на място

grizli
 • 28 февруари вторник
 • клуб"Петното на Роршах" 19:00ч.ул."Йоаким Груев" 36

Премиера на сборник с разкази "Гризли" на Деан Енев

Домакин на срещата ще бъде Недялко Славов, а обект на разговора - сборника с разкази на Деян Енев "Гризли". 28 февруари, 19 часа, Пловдив. Както последните осем години в литературен клуб "Spirt and Spirit"
Вход: свободен

teatyr-lubov-moq
 • 27 февруари понеделник
 • Народно читалище "Христо Ботев" 19:00ч. ул. ул. "Даме Груев" № 1

"Театър, любов моя!" постановка

Постановката е част от Зимния фестивал "Сцена,палитра,слово", който се провежда до 1 Март.
Участват: Касиел Ноа Ашер, Красимира Кузманова, Лилия Маравиля, Стефка Янорова
Билети: в канцеларията на читалище "Христо Ботев - 1905", гр. Пловдив, ул. "Даме Груев" № 1, ет 2, тел: 032 692 858

/izlojenie-za-svatbi-i-sybitia
 • 11 - 12 февруари
 • Международен панаир Пловдив /Палата № 7 от 10:00-18:00ч.бул."Цар Борис III Обединител" 37

"Изложение за Сватби и Събития - Weddings & Events Expo"

В рамките на два дни посетителите ще могат да разгледат най-новите тенденции в сватбената декорация и мода, да докоснат различни материи, да помиришат аромата на романтичната любов, да видят много аксесоари, както и да почерпят безценна информация и опит директно от професионалистите в областтa,който ще бъдат над 50 фирми.
Вход: в панаира

reviu
 • 11 февруари събота
 • клуб"VOID" 22:00ч. ул."Атанас Самоковеца" 2

Група "Ревю"

"Ревю" се завръщат на сцената с нов албум от края на миналата година наречен "РевЮлюция".Албумът им е част от филмовата панорама и е със специалното участие на „Таралежков” и „Лоши петли”.
"Ревю" ще ни подтикнат отново да се почувстваме диви, млади, свободни и буйни, и заедно с тях да се потопим в един по-красив свят.
Съставът на групата е: Васил Гюров, Кристина Серафимова, Деян Драгиев и Веселен Йовчев.
Вход:10лв.

affection
 • 10 февруари петък
 • клуб"Библиотеката" 22:00ч. ул.""Лейди Странгфорд" 5

Drunk Mind - Affection & Artificial Lungs live!

Drunk Mind e парти за интелигентни хора с фин вкус за красива и вълнуваща музика, на които им пуши главата и искат в разбираща, приятна компания да си замъглят и забавят ума поне за няколко часа под звуците на любими хитове... и онази 'странна музика', която може да те отнесе по особени начини към различни нива на съзнанието.
Първа част:Група Affection live Стилът им е гръндж/алтернатив. Вокалистът има дяволски добър глас и музиката им завладява истински.
Втора част: музикална селекция на "Приказна Идея" селекция, включваща : Foo Fighters, Tool, Deftones, a perect circle, smallman, XX,The Neighbourhood, The weeknd, Celldweller, Massive Attack, Moby, Placebo и още.
Вход:на място.

bee-bop-logo2
 • 10 февруари петък
 • клуб "Bee Bop Cafe" 21:30ч. ул."Гладстон" 1

"A Justin Timberlake Night"

Петъчната вечер е посветена на един от най-харизматичните изпълнители, поп иконата Джъстин Тимбърлейк. Ще имате възможността да чуете и видите най-големите хитове на Джъстин в изпълнение на лайв банда.(Едит Унджиян - беквокал,Пепа Драгоева - беквокал, Кристиан "Kris J." Желев - барабани, Христо Минчев - бас китара, Иван Гърбачев - пиано, Румен "Jimmy" Куртев - китара, Георги Зайков - вокал)
Вход: за резервации: 032 594779.

dani-i-dalbokoto-sinio-more
 • 7 февруари вторник
 • ZOOM зона Драматичен театър Пловдив

"Дани и дълбокото синьо море" постановка от Джон Патрик Шанли

Действието в пиесата на Шанли се развива в един от най-опасните квартали на Ню Йорк – Бронкс. Ованес Торосян пък адаптира всичко това към българското съвремие и я прави актуална за лутащите се млади хора тук.Главните герои са момче и момиче, изиграни от Георги Гоцин (познат от "Каръци"" и моноспектакъла "Записки на един луд"") и Каталин Старейшинска (номинирана за Икар през 2015-а за ролята на Антигона в спектакъла на Иван Добчев)."Дани и дълбокото синьо море" е един разказ за отчуждението от света, за търсещите себе си млади хора, за спасението.
Режисьор: Ованев Торосян.Участват: Георги Гоцин и Каталин Старейшинска
Билети: на място

gradus-bg
 • 6 - 28 февруари
 • Регионален етнографски музей ул. "Д-р Стоян Чомаков"2

"Градус - БГ" изложба

Изложбата разказва за виното и ракията в бита на българина и разкрива тайните на старите майстори винари и ракиджии. Ще можем да открием отдавнашни лечебни рецепти и да се посмеем, когато четем за вредите от "спиртливите питиета" през времето.
Всичко това е до 28 февруари 2017 г.
Вход:Регионален етнографски Музей

pif
 • 4 февруари събота
 • клуб"Библиотеката" 22:00ч. ул.""Лейди Странгфорд" 5

група "P.I.F" live

Една от най-популярните и обичани банди на България P.I.F отново ще гостува в Пловдив.
Вратите отварят в 21.00 тел. за резервации: 0888938075
Билети: на място

kamelia-todorova
 • 3 февруари петък
 • клуб "Bee Bop Cafe" 21:00ч. ул."Гладстон" 1

Камелия Тодорова и Живко Петров

Концертът включва подбрани джаз стандарти и евъргрийни от репертоара на Bily Holiday ,Sarah Vaugan, Ella Fitzgerald , Nina Simone , John Lennon и други, интерпретирани и осмислени от индивидуалността на Камелия Тодорова. Съчетанието на елегантната интимност на гласа й и деликатното присъствие на пианото на Живко Петров, който е и аранжор на песните предполага едно незабравимо изживяване.
Вход: 15,10лв.(правостоящи) тел. за резервации: 032 594779.

komedi-klub
 • 2 февруари четвъртък
 • Комеди Клуб Пловдив 21:00ч. ул."Йоаким Груев"36 /Петното на Роршах

Най-доброто от Стендъл Комедията с Комеди Клуб

Страхотно стендъп комеди шоу с най-доброто от Васил Ножаров, Александър Деянски, Петя и Иван Кирков.
Гледайте 4 от нашите комедианти с техен материал по избор. Резервации: 0879 606 980 или 0884 505 855 (резервациите важат до 20:50)
Билети: 8 лв./6 лв. за студенти и ученици.

100-kila
 • 1 февруари сряда
 • клуб "Pasha" 23:00ч. ул."Капитан Райчо" 52

100KILA - Live

Явор Янакиев или по-известен като 100 Кила идва в града под тепетата, за да покаже,че 4 награди „Рапър на годината“ никак не са случайни.
Вход: 5лв.